Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Végül megtaláltam, hogy úgy is lehet, ahogy én akartam, nem csak számértékekkel centizgetni, hanem az adott rétegen lévő kép egyik sarkát megfogva és látni közben azt is amihez viszonyítva akarom méretezni.
Ezt az Átméretezési eszköz - Méretezés fül- Átalakítás lehetőségek közül a Réteg ikonra kattintva tudtam csak megoldani. Míg a Kijelölés ikon volt aktív, addig nem lehetett.
Mint mindegyik ilyen programmal, lassan, de csak rájövök, hogy hol találom meg a PS- alternatív eszközeit. Legalábbis, azokat amelyeket addig használtam míg a PS nem lett számomra túl gép igényes.Most már csak az azt keresem, ami a "Bábu hajlítása" eszköz (volt) az említettben.
Mert a Hajlítás eszköz eredménye közelebb áll a satírozó eszköz műveletéhez, mint a bábu hajlításához. A Ketrec meg felejtős, annyira eltol minden pixelt, hogy számomra használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest