- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Végül megtaláltam, hogy úgy is lehet, ahogy én akartam, nem csak számértékekkel centizgetni, hanem az adott rétegen lévő kép egyik sarkát megfogva és látni közben azt is amihez viszonyítva akarom méretezni.
Ezt az Átméretezési eszköz - Méretezés fül- Átalakítás lehetőségek közül a Réteg ikonra kattintva tudtam csak megoldani. Míg a Kijelölés ikon volt aktív, addig nem lehetett.
Mint mindegyik ilyen programmal, lassan, de csak rájövök, hogy hol találom meg a PS- alternatív eszközeit. Legalábbis, azokat amelyeket addig használtam míg a PS nem lett számomra túl gép igényes.Most már csak az azt keresem, ami a "Bábu hajlítása" eszköz (volt) az említettben.
Mert a Hajlítás eszköz eredménye közelebb áll a satírozó eszköz műveletéhez, mint a bábu hajlításához. A Ketrec meg felejtős, annyira eltol minden pixelt, hogy számomra használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest