Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Végül megtaláltam, hogy úgy is lehet, ahogy én akartam, nem csak számértékekkel centizgetni, hanem az adott rétegen lévő kép egyik sarkát megfogva és látni közben azt is amihez viszonyítva akarom méretezni.
Ezt az Átméretezési eszköz - Méretezés fül- Átalakítás lehetőségek közül a Réteg ikonra kattintva tudtam csak megoldani. Míg a Kijelölés ikon volt aktív, addig nem lehetett.
Mint mindegyik ilyen programmal, lassan, de csak rájövök, hogy hol találom meg a PS- alternatív eszközeit. Legalábbis, azokat amelyeket addig használtam míg a PS nem lett számomra túl gép igényes.Most már csak az azt keresem, ami a "Bábu hajlítása" eszköz (volt) az említettben.
Mert a Hajlítás eszköz eredménye közelebb áll a satírozó eszköz műveletéhez, mint a bábu hajlításához. A Ketrec meg felejtős, annyira eltol minden pixelt, hogy számomra használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest