Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék többet dolgozgatni a Gimppel a PS alternatívájaként. Nagyjából meg is vannak a funkciók, de most az animációt szeretném gyakorolni. Odáig eljutottam, hogy kell a GAP, amit le is töltöttem, telepítettem is, s úgy tűnik, hogy jól, mert megjelent a "Video" felirat a fejlécen.

Ezután már csak ki kéne választanom a fájlt, esetemben egy .mp4 kiterjesztésűt, és pár további beállítást elvégezve képekké, rétegekké alakítaná a filmecskét (akárcsak a PS), mint ahogy ebben a videóban is csinálja. De sajnos valamiért a képen jelzett "Ismeretlen fájltípus" hibaüzenetet kapom.
Tudtok erre megoldást?
Rendszer: Win7 Pro SP1
GIMP 2.8.20
GAP: gap_2_6_for_gimp_2_6_windows_by_photocomix_resources
Elméletileg ugyanúgy kéne mennie a 2.8-ason is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest