Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, megoldott szabad kézi kijelöléssel.
Esetleg abban tudtok még segíteni, hogy tudnék mögé rakni valamilyen háttért, hogy ne legyen teljesen egyértelmű, hogy egy kivágott képről van szó? Nem használtam még semmilyen képszerkesztő programot, tehát nem is tudom hogy álljak neki, egyáltalán meg lehet-e ezt egyszerűen oldani, vagy kezdőként nem fog ez menni pár perc alatt?
Arra gondoltam, keresnem kellene egy képet, ami egy egyszerű hátteret ábrázol (pl egy fehér vászon, ami nem teljesen homogén, hogy olyan hatása legyen, mintha igazolványképnek készült volna), és utána az arca körül egy kicsit árnyékolni kellene, hogy ne legyen olyan erős a kontraszt.
Most csak egy egyszerű szürke színt mögé raktam, de ez így elég amatőr módon néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest