Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, megoldott szabad kézi kijelöléssel.
Esetleg abban tudtok még segíteni, hogy tudnék mögé rakni valamilyen háttért, hogy ne legyen teljesen egyértelmű, hogy egy kivágott képről van szó? Nem használtam még semmilyen képszerkesztő programot, tehát nem is tudom hogy álljak neki, egyáltalán meg lehet-e ezt egyszerűen oldani, vagy kezdőként nem fog ez menni pár perc alatt?
Arra gondoltam, keresnem kellene egy képet, ami egy egyszerű hátteret ábrázol (pl egy fehér vászon, ami nem teljesen homogén, hogy olyan hatása legyen, mintha igazolványképnek készült volna), és utána az arca körül egy kicsit árnyékolni kellene, hogy ne legyen olyan erős a kontraszt.
Most csak egy egyszerű szürke színt mögé raktam, de ez így elég amatőr módon néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Socket AM4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest