Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
Sziasztok!
Eddig a vírusirtós topikban voltam csak jelen, de beköszönök ide is, mivel szeretek képet szerkeszteni.
Szimpatikus a GIMP, mint egy legális, ingyenes, sokat tudó szoftver, de épp az utóbbi tulajdonságát (a nagy tudást) nem tudom kihasználni.Például, ha sok képet rakok össze, az 3 szoftverrel történik:
- PhotoFiltre, mert azzal tudok könnyen képet kicsinyíteni, és nagyon jó minőségben hajtja végre.
- Paint, amiben egymás mellé rakom a képeket beillesztéssel, egy nagy vászonra.
- GIMP, amivel elmaszatolom a képek szélét (szerintem ez szebben maszatol, mint a PhotoFiltre).Elmondaná valaki, ha megkérem, hogy hogyan kéne ezt az egészet csak GIMP-ben megcsinálni? Már próbálkoztam, és béna vagyok.
Youtube tutorialok nem jók nekem, mert nem tudok kiigazodni, nem segítenek, és sokszor angol nyelvűek...
Már megnéztem egyet, ott sminkelést mutattak, háát.... Nem tudtam követni, mikor hova kattintott...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már megnéztem egyet, ott sminkelést mutattak, háát.... Nem tudtam követni, mikor hova kattintott...