Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Huha, arról nem volt szó hogy az illető egy macska.
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.