Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Huha, arról nem volt szó hogy az illető egy macska.
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.