Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Huha, arról nem volt szó hogy az illető egy macska.
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.