Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Eduardo89 #251 üzenetére

Persze, abszolút igényes, minőségi lapnak tűnik nekem. :K
    Rosszul látod, mert nekem az egyszerűbb verziója van, a D3H, de az is ugyanúgy 8 fázis.
    Amúgy szerintem ilyen magasságokban már kár ezen gondolkozni, ha jól látom az árakat, az UD3H 44ezres, az UD4H pedig 50. Akkor már nyugodtan veheted a 4-eset, minimális a difi árban. Én 36 000-ért vettem a sima D3H-t, még így is kicsit húztam a szám az ára miatt, de még belefért, ennél drágább lapot nem szívesen veszek, mert szerintem lehúzás, nem lehet jól kihasználni a többlettudást. Amúgy szerintem nem a K-s procitól és a tuningtól lesz dupla a szavatossága a gépednek, ez a tapasztalatom. Ahol gyárilag ki fog nyúlni a 4670k 3600-on, ott 4500Mhz-re tuningolva se fog sokkal nagyobb élményt adni. :N
    Tuningban pedig végképp nem azon fog múlni a dolog, hogyha mondjuk a 8 fázisos tud 4400-at, a 12 fázisos meg duplaakkora CPU-hűtő esetén 4600-at... :U Tiszta pénzkidobás...

(#252) szasany: A 4 fázis azért elég kevés. Tuti, elbír egy kisebb tuningot, mondjuk 4000-et rábíznék precízen belőtt fesszel, de 80-100W fölé már kevés szerintem, nagyon melegszik is úgy, ami az élettartamnak se tesz jót. Azért ha valaki kifejezetten tuningolni szeretne, 6-8 fázis nem árt, ha megvan.

Új hozzászólás Aktív témák