Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribox20
csendes tag
A Gigabyte semmi használhatót nem mondott. Az MSI-vel nem vettem fel a kapcsolatot mert a cucc egy másik lapban tökéletesen működött. Egy külföldi fórumon írták, hogy csekkoljam le ezt a VGA biost és ha van rá frissítés tegyem fel. Ezelőtt nem is tudtam, hogy létezik ilyen meg, hogy ezt is lehet\kell frissíteni. Elvégre amivel frissíteni lehetett a VGA-t az nem is valami hivatalos program volt hanem valamilyen home made progi.
-
Feribox20
csendes tag
Sziasztok!
Van egy G1 Sniper M3-as lapom egy i5-3570K-val. Eddig egy HD 7850-nel használtam gond nélkül az első slotban. Vettem egy MSI R7970-et ami csak a 2. slotban hajlandó működni. Ezzel csak az a probléma, hogy csak az első port pcie 3.0-ás a többi csak 2-es. Feltettem a lap weboldalán található legfrissebb beta biost is de azzal sem hajlandó működni a 3.0-ás slotban.
Remélem valaki tud segíteni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest