Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #381 üzenetére
Legalább 20 szor raktam újra mire összeált a dolog
Legelső próbálkozásomra mindenből a lehető legfrisebbet szedtem le leginkább az intel oldaláról
Nem jött be
Utána a giga oldaláról mindent, már jobb volt a helyzet !Majd végül,
Az usb3 érkezett az intel oldaláról
Intel Management Engine Interface szintén az inteltől, intel lapokhoz lévő helyen volt a weben, de működik.
A többi a giga oldaláról, és hogy van - e köze hozzá, azt nem tudom, de közben kijött az amd től is egy frisebb vga driver, és azt is feltettem !
A Proci vga ja, végül az intel oldaláról jött, de a legfrisebb elötti, a legfrisebbel állandóan nem volt képem a boot után, most csak ritkán, de ekkor a windows + P 2 szer majd egy enter és visszajön, néha azt hiszi, hogy projektorra van kötve gondolom a DVI csatlakozót tekinti annak, az intel suporton olvastam pár leírást egyik sem jött be.
És ez a kombináció is ott volt !De mire ezeket végigjátszottam már csukott szemmel is fel tudnám tenni a wiin 7 et
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest