Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Hi!
Én a lenti konfiggal, fixált 100-as PCI-E frekkel nem tudok 340-es FSB fölé jutni. És nem csak én vagyok így. Amúgy írtam a Gigának miatta, de még nem jött válasz. Auto PCI-E frekkel a 395-ös FSB is megy, de ekkor a BIOS már 117MHz-re teszi a PCI-E frekit(SetFSB-vel néztem meg). Most 350-es FSB-n megy, és a lap 107MHz-re tette. Úgy gondolom ez még elmegy, ezért ezen hagyom. -
jenei92
senior tag
PCIE frekvenciával lehet a gond,vagy valamit nem állítotál jól be a biosba.
Lehet hogy arányosan kell huzni a procit és a kártyát?
Vagy leeht hogy már nem stabil a rendszer és ezért kell resetet csinálni,tedd oylanra az órajelet amin még mükődnek tőkéletesen szinkronba..
Különbenassz
Hogy rakatd fel a legújabb biost erre a lapra?privibe nem irod meg? -
Acor
aktív tag
A kártyád minden teszt meghazuttolója, de ez neked csak jó
Bár amúgy meg nem értem hogy verhet meg egy MSI egy válogatott chipes Gainwardot
kidobom, mert ez szégyen, vagy tudatlan vagyok, vagy talán vami nagyon szarul van beállítva a gépemen.
http://www.nvnews.net/reviews/msi_geforce_nx8600gts/index.shtml
Ezt a linket találtam a kártyádról.
Milyen órajellel megy a kártya? -
Chaser
legenda
Azt a procit nem ismerem..intelből p3 és alatta, meg c2d ami bejött, mással nem kötöttem közelebbi ismeretséget. Ramnak nem kell +fesz, ha stabil a cucc, ha jól emléxem 667-es KM-ed van, az nálam egyik konfigban 800-on is ment alapfeszen.
szerk:#71 Jim74 Hajrá
Kíváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni, én is szemezgettem egy ilyen procival, nem mintha a 2140 nem lenne elég
csak asszonyka nem díjazná
-
Chaser
legenda
Tuninngal tudod 1066-ra húzni, húzod a procit, és megy vele a ram
800-as KM is lazán vitte a 900-at, tovább nem is néztem, 1066-ost lehet nyúzni, ha a lap szereti. Bár ha rám hallgatsz, veszel Geil ultrat, alapból 800@cl4, az 900-950 cl4-en megy, és az mindjárt ott van sebességben, hogy 1066@cl5, mert a KM cl5-ös. Majd ha a gépem elé jutok jól betesztelem neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest