Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerhun
tag
válasz
tylerhun #1924 üzenetére
azóta történt:
nem az alaplap bippelt, hanem a zalman zmfc2es ventiszabályzóm.
Azóta szinte mindent kipróbáltam, amit helyben tudtam. Inditottam rammal, ram nélkül, hdd-vel, anélkül, gpuval, anélkül, másik csatlakozóba dugtam be a cpu fant, de az eredmény mindig ugyan az: világit a ledsor, egy pillanatra elindul a venti, megáll majd ez újra és újra addig ismétlődik amig a tápon le nem kapcsolom az áramot...
Ja igen, kipróbáltam másik táppal is, mert az még volt kéznél, az is ugyan ez.
Valaki találkozott már esetleg hasonlóval?
Vagy táp, vagy proci probléma lesz... szerintem. -
tylerhun
tag
Sziasztok,
akadt egy kis problémám. Gigabyte GA x-48 dq-6-os alaplapom van, lecseréltem a procihűtőt és azóta nem hajlandó bekapcsolni a gép. Az alaplapi ledek felvillannak, csippan, megpörgeti a ventiket egy picit aztán leáll, néhány pillanat múlva ugyan ezt eljátssza.
Habár nem vagyok nagy hardveres, nem először szedtem szét a gépet, ezután a probléma után többször is újra-újra összeraktam, újból előkeresve a kis alaplapi könyvecskét, átbújva, de nem igazán találtam leírást milyen hibát is jelent ez - vagy mit ronthattam el az összepakolásnál.
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest