Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
válasz
modflow #18654 üzenetére
Ez így nem az igazi... A gépednek a router mögött kéne lennie. Mindenképp két vezetékre van szükséged, mert a modemből érkező kábelnek a router WAN portjára, a gépedhez menőnek pedig az egyik LAN portra kell kapcsolódnia.
Vagy beraksz egy repatert / AP-t a másik szintre. De ez drágább, mint a kábelezés. -
vlaho
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz
modflow #6501 üzenetére
Videótömörítéshez biztos nem wolfot vettem volna...erről ennyit...
Ezt így nehéz elmagyarázni...mivel minden konfignál más és más...
Adott cpu feszhez kell igazítani a refet, ha nem stabil a gép...de ez nem azt jelenti, hogy akkor a refeket is elkezdjük emelni...
Rengeteg iromány van erről a neten mi mire hivatott...google vagy logout...Pl egy 4ghz-es beállítás...csekkold...
Apropó...alapon idle load hőfokokat tudnál írni?! No meg milyen venti van a hűtődön?!
-
Gorneck
legenda
-
Zájec
veterán
válasz
modflow #6414 üzenetére
igen mehet 24/7 -be , mert a javasolt max érték alatt vannak a feszek.
ha megy igy, akkor hadj menjenbár egy finomhangolást meg lehetne esetleg még probálni..
nekem személyszerint ez a 8x500fsb beállitás , kevesebbel is beérte a lap..
Cpu Term 1.2v-al az MCH core-nak 1.24v is elég volt.. stb...de mondom, ez az 1.3v & 1.3v beállitás teljesen jó értéken van nálad. 1.4v felett ne ajánlják. szóval okés
-
Gorneck
legenda
válasz
modflow #6408 üzenetére
Megy ez neked is szépen csak el kell kapni a fonalat...
Nem sok...
A refek nem minden esetben azért vannak, hogy emelni kelljen őket...hangolni kell és nem csutkára tolni azt is...meg kell találni a megfelelő arányt amivel stabillá varázsolható a lap...meddig lehet emelni nemtom, de mint írtam nem ez a lényege...
A hőfok az már kezd magas lenni sztem...
-
Gorneck
legenda
válasz
modflow #6290 üzenetére
Kérdeztem majd kételkedtem abban a beállításban...nem is hiába...
100szor el lett pofázva neked is, hogy nem hagyj semmit auto-n...erre csak azért is azon van...mindent szépen be kell állítani kézzel nem ész nélkül...
A pll nálad bőven a proci tűréshatára felett van...ez már káros lehet neki...pl elhalálozik...
Végül is nekem 8...majd nálad elválik mennyire káros a magas pll hosszútávon...csak így tovább...ész nélkül... -
serito
senior tag
válasz
modflow #6269 üzenetére
Ha jól megfigyelted a biost, akkor láthattad, hogy fesz értékeknél két oszlop van.
A bal oldali oszlopban vannak a Normal (alapérték feszek). Ha ugyanazt állítod a jobb oldali oszlopba is ( és nem hagyod AUTO-n akkor te határoztad meg az alapértékeket. Amit nem akarsz vagy nem kell azon nem változtatsz a tuning során, de semmit nem hagysz AUTO-n!!Sztem Gorneck23 ezt szerette volna tudatni veled.
-
Gorneck
legenda
válasz
modflow #6269 üzenetére
Milyen alapfeszeket? Kezdek kiakadni...
ET6 kiírja, bios kiírja...még mit szeretnél???????????????? Azt se értem, hogy minek az neked...normálra raksz mindent..nem autora, nem kézzel vmire, hanem NORMÁLRA!!!!! Ekkor alapfeszt kap minden...kiírja a bios mi az az érték amit ad a lap normálon... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Politika
- Spórolós topik
- Formula-1
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO Alaplap!
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest