- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz Pierre75 #36930 üzenetére
nekem az elején volt lan vs vista kékhalálozás, azota asszem ilyen
mivel megy a net rendesen s nincs kékhalál igy nem érdekelt mi baja, viszont igy az jön le h nem egyedi ez a felkiáltojelezés , de megoldást azt nem tudok...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz horvathkrisz #36302 üzenetére
manual 43. (és 77.) oldala szerint nem, csak az "R"-essel
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz gbal65 #36120 üzenetére
mit ir a kékhalál okának?
nállam is hasonlo volt, vista plusz uj(mostani konfig) elsö találkozás -> Lan driver galiba
már nem tudom mit irt hibaoknak, csak azt hogy gugli egyböl kidobta
tedd fel ujra (bár irtad h frissitettél )...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz roro27 #35880 üzenetére
hi
itt már leirtam mikkel megy a gépem
ugytudom vannak már ennél ujabbak is, de még igy is frissebbeknek tünnek mint a giga honlapján lévöksorrend? felteszem mind 1 ujrainditáson belül ( nem állitom h teljesen szakszerü igy, de eddig még mindig bevált ) +vga driver, s elvileg kész
Raidet nem használok, igy passzolom
a megfelelö OP rendszerre valot keress, xpre xpst, vistara vistast, ill 64 bites op-ra 64bites telepitö dukál[ Szerkesztve ]
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
-
cor
őstag
válasz grimike #35780 üzenetére
hi nekem ezekkel megy a gép...( már majdnem 2 honapja )
Intel.Chipset.Software.Installation.Utility-9.1.0.1012
Realtek.HD.Audio-2.14_VISTA
Realtek.Ethernet.Driver-6.110-VISTA...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
hi
elöre is bocsi, h nyilván olyat kérdezek már ami volt
szóval idö hiányában tuningot még nem lesz, azonban anniyt nézegettem h van pár olyan bios bállitás amit érdemes meglépni, ezeknek a "listája" érdekelne engem
elöre is köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...