- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz killer1203 #41254 üzenetére
Egyik havernál volt olyan ,hogy ha rá volt dugva a lapra egy vezeték nélküli bill/egér akkor csinálta ezt , lehúztuk azóta megy.. De minimális hardware configgal próbáld hátha ,értem ezalatt mindent kiveszel/lehúzol ami nem feltétlenül szükséges (1 ram stb) .. ha elindul egyesével vissza.. esetleg próbáld másik táppal is , nem is sípol? van rajta speaker?
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
nagyúr
válasz killer1203 #41254 üzenetére
Ha a POST sem fut le, akkor jó eséllyel lehet a lap a hibás.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sz.j
nagyúr
válasz killer1203 #40250 üzenetére
Hát ez nem jó hír .....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz killer1203 #40247 üzenetére
Ha esetleg ettől nem javulna meg, akkor hosszabb ideig legyen kint az elemet (akár egy-két óra), hátha ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
belaazallat
addikt
válasz killer1203 #39309 üzenetére
Személyes tapasztalat: volt 2x1024MB CSX tuningramom Cl5 -1200MHz-en Everest 9600 a memória olvasás, 9000 a memória írás. Játékokban nem éreztem különbséget, hogy 1200Mhz vagy 1066Mhz. Ellenben most, 4GB rammal, igaz hogy sima geil value Cl5 800Mhz, de nem érezni, mert 4Gb.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
válasz killer1203 #39306 üzenetére
Nézd meg mekkora feszre állította a lap a memóriák feszültségét, ha nem fixáltad egy értékre extreme módon megemeli. Nálam "normal" beállításon felemelte 2.1V-ra a feszt, de ha fixáltam 1,9-re úgy maradt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
nagyúr
válasz killer1203 #39306 üzenetére
A RAM-okat kinyírni legfeljebb extrém magas feszekkel tudod.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
KaraDani
addikt
válasz killer1203 #38770 üzenetére
Sztem alapon is lefutna.
-
KaraDani
addikt
válasz killer1203 #38767 üzenetére
Ehez nem kell +0,2 az mch nak Max 0,1, de az enyém minden plusz nélkül stabilan vitte a 480 as fsbt 4*1 memoval, és ott is inkább a proci fsb walljába futottam.
-
Gorneck
legenda
válasz killer1203 #38765 üzenetére
Milyen beállításhoz kell annyi? Amúgy nem tudni pontosan mennyit is fog kapni az MCH és mennyire egészséges hosszútávon...
Gorneck#1239
-
Baga1983
senior tag
válasz killer1203 #38143 üzenetére
Ennél feljebb nem próbáltam mert nekem is ez volt a cél, igy is bőven elég mindenre, egyébként szerintem olyan 3,5 még benne lenne, de már a 450-es FSB nem biztos... bár aztán ki tudja...de az a max, szóval max 3,6Ghz.
-
Baga1983
senior tag
válasz killer1203 #38140 üzenetére
Nekem is P35-DS3 van és Q9400, ha 3,4Ghz a cél akkor elég lesz a jelenlegi lapod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz killer1203 #37038 üzenetére
Nem, max instabil lesz ha nem bírja de magát a modult nem károsítja.
#nincsbennetarcsi
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killer1203 #36559 üzenetére
mch-nak adhatsz esetleg még eggyel többet. mást nem igazán kellhet babrálni.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killer1203 #36554 üzenetére
ok,akkor gondolom nem lehet baj az egy ágon leadható táppal. memó kizárható? szal tud annyit?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
nagyúr
válasz killer1203 #36552 üzenetére
És ott Prime stabil volt?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killer1203 #36552 üzenetére
hülye kérdés de csak a lap változott? pl memóriák, táp mennyire hasonló?
-
fereg
tag
-
lsc
nagyúr
válasz killer1203 #36196 üzenetére
Legközelebb pontos típust írj, úgy könnyebb . Nekem is ilyen lapom van tx2-vel, f2-es bioszban van az a menüpont amit írtam, működik is . Más laphoz való bioszt azért nem kellene erőltetni .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
GrooveHero
addikt
válasz killer1203 #36196 üzenetére
tudom, de az e az csak vmi energiatakarékossági jelző...nem gondoltam volna, hogy nem megy rá a sima bios...amúgy mondom van egy oldal, aho lelőbb fent vannak a biosok, mint a gyári oldalon.
vmi gigabájt buzik oldala vagymi....Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz killer1203 #36191 üzenetére
bár mondjuk attól hogy hivatalos oldal, nme bizti ám, hogy itt van újabb bios
mert van egy oldal, ahonnan haver szedte, csak mán nem van meg a mozilla könyvjelző....de vmi német oldal
demá a rosseb se emléxikWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
japy
őstag
válasz killer1203 #36191 üzenetére
Nem megy rá!
-
lsc
nagyúr
válasz killer1203 #36188 üzenetére
Újabb nem beta biosz nem ártana , amúgy a pc health status->cpu smart fan control enabled, a cpu smart fan mode állítás voltage-re, a pwm a 4 pines .
Az élet kegyetlen .
-
GrooveHero
addikt
válasz killer1203 #36188 üzenetére
F4A bios...meg annál régebbi???háttőőőőő.... lehet itt lesz a probléma. ajánlom letölteni egy újabb bios vezriót, én F12A-t használok
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz killer1203 #36185 üzenetére
szia. elvileg be lehat vhol a biosban állítani. neked ds3r-em van, nem hiszem hogy sokban különböznének.
szal vhol be lehet állítani, lesz ott egy olyan opció, hogy voltage, szal ahogy adod a procinak a feszt és gondolom melegszik, úgy pörgeti a cpu ventit. lehet neked a másik 2 opció közül van beállítva valamelik, és úgyveszi, mintha 60.000 gigahercen menne a procid, ezért megy állandóan. ha húzva van, ajánlom a voltag ebeállítást.
sok sikertWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jófogás tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magisk
- Apple Watch
- További aktív témák...
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP
- G.SKILL Trident Z DDR4 3200MHz CL16 16GB Kit2
- LENOVO IQ1X0MS s.1151 DDR4 PCIe M800/M900 eladó