Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Doki)
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Vettem egy ssd-t beraktam AHCI bekapcsolva, Sata Port4-5 IDE-re van rakva, 5-ös satán van a dvd 4-esen van egy vinyó, de van még egy vinyóm ezt hová dugjam? Ez az IDE mod azt irja, h 4-5 port aktív, de nekem 3 port kellene és így nem látja a bios a vinyot.
-
(Doki)
tag
válasz
Zoli-206 #3421 üzenetére
Hello!
Nem tudod, hogy ezek a kingston ramoknak mennyi a max feszültsége amit lehet adni neki?
Felraktam az új biost, de előtte mindent alapra raktam biosban aztán frissítés, utána win alatt 10 percen belül lefagyott a gép 4x is, Cpu nvd controlnak adtam 1.3v ramnak 1.6v értéket amit irtattok és eddig win alatt nem fagyott le játszani is tudtam, de a játék volt hogy lefagyott de a gép nem, lehet kérne még egy kis feszt, mennyit adhatok amitől biztos nem lesz baja? -
(Doki)
tag
bios frissítés után sem lett jobb
Próbálok szerezni egy másik ramot azzal le tesztelni vagy hétfőn beadom egy szervizbe, hogy nézzék át mi lehet a gond, azért kösz a segítséget
-
(Doki)
tag
válasz
Zoli-206 #3384 üzenetére
Gerisz beírta az egyik hozászolásában, letudtam tölteni holnap kipróbálom hátha segít, kösz az ötletet mindenkinek, ha ez sem jön be, akkor kicseréltettem a ramot a hardverkernél.
Most néztem, hogy neked milyen géped van és neked is kingston ramod van, neked is ilyen van?
kingston ram
Ha neked is ilyen van és nálad márpedig jó, akkor nálam is működnie kéne, hátha bios frissítés után jó lesz -
(Doki)
tag
Hello!
Felhívták a figyelmemet a biosra, hogy a F2 nem támogatja a Phenom II 555 procit, a F3A Béta támogatja a procit, lehet ezért fagy a gépem játék alatt, érdemes frissíteni a biost?
-
(Doki)
tag
válasz
Csaba.no1 #3370 üzenetére
Hello!
De ezek a ramok nem 1600-as hanem 1333, szóval ezek csak akkor mennének 800-on ha felhúznám, azt meg nem szeretném.
Azért vettem ezt, mert olvastam, hogy a Kingston ramokat jobban szereti és nagyobb rá az esély, hogy működni fog vele, a másik meg nehéz 13333 2X2Gb kit-es ramot találni ami kompatibilis az a alaplappal. -
(Doki)
tag
Hello!
Most már CPU NB VID 1.7v a Ram 1.6-on van és így is fagy a gép, Prime95el megnéztem kb 3 órát ment minden simán ment, eddig windows 7 alatt sem vagy, de el kezdek játszani kb 20 percen belül lefagy, gondoltam kipróbálom XP alatt hátha nem jó ez a windows 7 64bites, de sajna XP alatt is lefagy a játék.
Valami ötlet? Most akkor lehet, hogy ram mégsem kompatibilis? -
(Doki)
tag
válasz
Csaba.no1 #3336 üzenetére
Kösz a segítséget, neked is Cadal.
Így már világos, hogy akkor írja ki a valóst, ha kiválasztok egy értéket.
Csak az a érdekes benne, hogy alapból 1.2v van, ha adok rá +0.025-t, akkor lesz 1.225v, ha felrakom +0.100-re Cadal tanácsa szerint, akkor 1.300v-ra megy fel.
Most akkor érdemes kicsit mégis adni rá pl 0.025-t vagy mennyit?
Nem gondoltam volna, hogy ennyi gond lesz vele főleg, hogy nem értek hozzá -
-
(Doki)
tag
Belenéztem a BIOS-ba és 0.0125v van gondolom erre kell állítani?
Ha továbbra is fagy, akkor ramnak adok 1.6v ami pontosan 1.605v BIOS-ban ez volt írva, de biztos nem lesz semmi baja a ramnak? Nem szeretném ha elfüstölneEz mire való és kilehet valahol kapcsolni? kép bocs egy kicsit életlen lett a kép
-
(Doki)
tag
Hello!
Gerisz ajánlásával vettem egy 790XTA-UD4, és hozzá egy Phenom- 2 555 X2 BOX Black, Kingston DDR-3 4Gb /1333 ValueRAM KIT
- 2 x 2Gb D3-1333
- 240pin DIMM
- PC3 - 10600
- 128M x 64-Bit
- CL9 időzítés
- KVR1333D3N9K2/4GAz lenne a gondom, hogy 2x lefagyott a gépem, 1x windowsban 1x Battlefield Bad Company 2-nél, szerintetek mi lehet a gond? Olvastam, hogy Gigabyte lapok elég válogatósak ram terén, direkt ezt vettem, bízva hogy nem lesz gond, de most mégsem szereti ezt ram típust?
Vagy BIOS-bal kellene valamit állítani? Minden beállítás gyárin van, semmi nincs húzva.
Akit tud segítsen, előre is köszi! -
(Doki)
tag
Hello!
Most tervezek egy GA-790XTA-UD4 lapot venni és olvastam, hogy elég kényes memóriák terén, erre kérnék segítséget. 4GB ramot vennék, ezek közül melyik ami biztosan működni fog hiba mentesen a lapban, vidékről fogok a hardverkerből rendelni ezért akarok olyan ramot venni ami biztosra jó lesz, nem szeretnék ezzel szívni, hogy cserélgetni kell, mert nem kompatibilis
OCZ
DDR-3 4Gb/1333 Gold KIT
- 2 x 2Gb Dual Channel KIT
- CL 9-9-9-20
- Unbuffered
- Gold Z3 XTC* hűtés
- 1.65 Volts
- 240 Pin DIMM
- PN - OCZ3G1333LV4GKKingston
DDR-3 4Gb /1333 ValueRAM KIT
- 2 x 2Gb D3-1333
- 240pin DIMM
- PC3 - 10600
- 128M x 64-Bit
- CL9 időzítés
- KVR1333D3N9K2/4GKINGMAX
DDR-3 2048Mb /1333 TinyBGA ha ebből vennék kettőt, akkor dualban menne?Előre is kösz a választ
-
(Doki)
tag
Hello!
Most tervezek venni egy ilyen alaplapot Gigabyte MA790XT-UD4P DDR3 PCX és bele a proci X2 550 BE lesz és ez a ram lenne 4Gb DDR3 4096/1333 (2∗,2048) GEIL VALUE KIT2 CL9 szerintetek menni fog az alaplapban?
A CPU kompatibilitási listán nincs fent és tartok, h nem megy benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- ELADÓ: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz DDR4
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus P5KC alaplap, Xeon procik fogadására felkészítve.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest