Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
hali!
vennék egy 790xt-ud4p-s lapot amd phenom 550-es procival.
van valakinek valamilyen tapasztalata, hogy ez a lap hogy viseli valamelyik ramot?
GEIL Value 2x2 gb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
vagy
GEIL Value 2x2 gb DDR3 1066Mhz CL7 KIT -
FNZ
őstag
hali!
van egy GA-MA790XT-UD4P lapom amd phenom II x2@x4 550-es procim 4gb rammal.
telepítettem egy 64 bites win7 ultimate-t.
problémám, hogy a wirtualbox alatt bármilyen 64 bites rendszert akarok futtatni, hibát ír ki: nem tudja engedélyezni az amd-v -t, pedig a biosban engedélyezve van a hardveres virtualizáció.ez mitől lehet?
esetleg frissíteni kellene a biost, mert f4-es verzió van rajta? -
FNZ
őstag
hali!
van egy Gigabyte GA-MA790XT-UD4P lapom, AMD Phenom II B50 procival. 1 éve használom már. netezés közben elment a kép.
a reset gombra és a kikapcsoló gombra sem reagál, csak ha kikapcsolom a tápot.bekapcsolás után se kép, se hang, még nem is csipog, hogy esetleg a csipogás számából lehetne tudni mi baja. videókártyát is kivettem, hátha csipig, de semmi.
az alaplapom szállhatott el vagy ez proci hiba lehet?
-
FNZ
őstag
az összes tápcsatlakozót lehúztam és visszadugtam
lehúztam az összes jelvezetéket is (power led, bekapcs gomb, hdd led, reset stb.) és csipesszel összeérintettem a bekapcsolást. elindult, de a biosig nem jutott el még mindig és a szintén csak a tápegység kikapcs gombjával tudtam áramtalanítani (csipesszel is próbáltam kikapcsolni a power érintkezők összeérintésével) -
FNZ
őstag
hali!
van egy 64 GB-os samsung 830 ssd-m rendszernek. az alaplapom:GA-MA790XT-UD4P
a biosban a ahci módra van állítva. van mellette egy 500 gb-os hdd.
a gép indulásánál az ahci mód indulásakor kiírja, hogy az ssd 1.5 GB a hdd 3 GB a sebessége. sata2-n van mind a két egység.miért ismeri fel lassabbnak az ssd-t mint a vinyót? valamit kell még állítani a biosban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest