- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Tood írtam, h én is szívtam pont ezzel a problémával, ugyan ilyen lappal. nálam egy Everest 400W-os hajtja a gépet, én is a tápra gyanakodtam anno, de nálam a probléma idővel megszűnt, igaz csak két maggal használom azt a gépet... Az viszont tuti, h hasonló belső van a tápjainkban, legalább tudni fogom, h mi a szűk keresztmetszet...
-
FNZ
őstag
az összes tápcsatlakozót lehúztam és visszadugtam
lehúztam az összes jelvezetéket is (power led, bekapcs gomb, hdd led, reset stb.) és csipesszel összeérintettem a bekapcsolást. elindult, de a biosig nem jutott el még mindig és a szintén csak a tápegység kikapcs gombjával tudtam áramtalanítani (csipesszel is próbáltam kikapcsolni a power érintkezők összeérintésével)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest