Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Kartács #1449 üzenetére
a processzorban van a ram vezérlés beleintegrálva amit az amd 1333-ig garantál a többi alkatrészed hiába tudja az 1600-at (vagyis részükről ez nem tuning ők garantálják hogy megy a termék 1600-on)
a másik a + fesz ugye ez ramoktól is függ nekem egyszer 2,05 volt is volt rajta de nem ment
szóval ésszel kell, lehet elég neki 0,05 v de lehet +0,2 kell ez türelem kérdése + nincs rá garancia hogy menni fog............
igazából sokat nem veszítesz vele ha 1333-on stabil. (nekem még ezt sem tudja a masina) -
vizirider
tag
válasz
Kartács #1446 üzenetére
mivel 1333 felett már O.C. nak számít ezért a bios alapból mindet 1333-ra állítja. ha így nem fagy akkor nagy nyugalommal a 6.66-os szorzót felemeled 8-ra ha mázlid van ennyi lesz a nagy "tuning" ha nem akkor kis + feszt kell adni a ramoknak de igazából ez csak amd szemszögből tuning nem kell tőle parázni. csak legyen egy full stabil beállításod onnan már nagy baj nem lehet.
-
Zsoty
csendes tag
válasz
Kartács #1236 üzenetére
Nekem ebben a lapban Geil DDR3 2GB KIT - 1600MHz CL8 memo volt X2 550 BE procival. Az alaplap támogatta a memoriát de mégsem volt jó hozzá. Lehet hogy a procinak nem tetszett ki tudja. Ki kellet cserélnem két Corsair 1333-ra. Ha a Geilnél maradsz akkor a honlapján megtalálhatod az időzítést illetve a ramon rajta is lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged