- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
aazt nem tudom, de jobb, mint az UD3P-re gyárilag nem szerelt :-)
A crossfire meg arra jó, hogy 2db ATI videokártyát tegyél a gépbe, közel megduplázva a videoteljesítményt. Pl most veszel egy 4870-et, aztán mikor van pénzed legközelebb, veszel egy ugyanolyant mellé. Nem kell eladni ár alatt a régi kártyát, ha erősebbet szeretnél, csak venni egy párját.
-
-
Gabor970
addikt
szia!
Ugyan ezen két lap közt vacilálva vettem meg az olcsóbbat. Az UD4P-n van egy nem jól használható Crossfire lehetőség, amiatt nem érdemes azt választani. Valami difi van a hangkeltőjében, emiatt szintén nem tartottam érdemesnek a drágábbat. Illetve van eSata, ami annyit tesz, hogy hátlapi panelen találsz két sata csatlakozást tápfesz csatlakozással egyetemben, vagyis könnyen dugsz rá vinyót kívülről (nem kell levenni a ház oldalát) no ez sem érdekelt.
Ami nem foglalkoztatott az pont a MOS-FET hűtés, aztán kifogtam a bódogságot, egy tuningolható-négymagosítható 550BE képében, és megbántam, hogy nem az UD4P-t vettem, pont a MOS-FET hűtés hiánya miatt. Hiába tettem hűtőt a procira (CM TX3, ami végülis nem elég izmosabb tuning mellett) veszettül melegednek a fetek az alaplapon. Ez van, innét már inkább a drágábbat ajánlanám mindenkinek, ha tuninglásban is gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Proxmox VE
- Gitáros topic
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot, Hero, Extreme
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest