Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Motaba78
addikt
válasz
polgcsabi #4592 üzenetére
"Talán az AMD Phenom II procijai ilyen szarok, hogy nem tudnak lekezelni 8gb-ot?"
tuti biztos,hogy nem ez a probléma nekem 16GB-al is simán ment a giga deszka.
Ilyen felállásban nekem frankón működik:
2*2GB
4*2GB
2*4GB
4*4GB
Ott sem a cpu lesz a ludas, persze ha nem a cpu a hibás, és rongyá volt feszelve előtte. -
-
HULK89
csendes tag
válasz
polgcsabi #1194 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos most jutottam csak géphez...
Végül is ez a gép haveromnak lesz, szóval ő kért meg hogy kérdezzek utána a dolgoknak, mert mindenhol mást mondanak, én meg az alkatrészekhez sajnos nem értek egyáltalán, ezért is kértem a ti segítségeteket akik értenek hozzá, esetleg akinek pont ilyen alaplapja van, és tudna véleményt mondani, hogy milyen memória van hozzá.
Szóval azért is esett a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lapra a választás, mert komolyabb tuningot egyenlőre nem tervezünk semmi téren a konfigon, ezért fölösleges extrák nem kellenek egyenlőre.
Szerinted/szerintetek akkor a DDR3 2048/1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7 x 2db megfelelne az Alaplapnak és a procinak ?
Esetleg ha tudnátok mondani egy megfelelő Memóriát amit az Ipon-ról is be lehet szerezni és passzol az Alaplapba, azt megköszönném.
Bocs csak sík hülye vagyok, főleg Memória tekintetben, hogy mi passzolna a legjobban a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest