- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
szia!
nekem is ugyanez a lapom van, és szeretném egy kicsit bővíteni a jelenlegi rendszert (lásd adatlap). annyi kérdés merült fel bennem, hogy a jelenlegi 4GB kingmax memóriáim mellé bele tudok tuszkolni még egy 8GB-os kitet, ha igen, milyet? jelenleg 1600-on mennek cl7-ben, viszont úgy emlékszem, hogy viszonylag magas feszültséggel (1.8v), szóval létezhet olyan, hogy bővítés után ezt nem fogja bírni?
ugyanitt megkérdezném, hogy van olyan proci, amit még nyugodtan beletehetek ebbe a lapba, és nem lesz vele problémám egy ideig? (alkalmi játékra, és a 4770 is csereérett már)
-
SirKero
őstag
Köszi

Megvettem és megy is vele. Ma újra tettem a rendszert és egyszer dobott egy kék halált azóta. Azt nem mondom,hogy a ram miatt van de lehetséges? Mivel a lap csak OC módban kezeli beállítottam a biosban ,hogy 1600Mhz-en menjen. A feszültség értéket is manuálisan adjam meg neki vagy hagyhatom auton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest