Legfrissebb anyagok
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Sajnos ez a teljes garanciátlanság nem tölt el sok örömmel. Corsair háza táján találtam komolyabb supportot UD4P-hez és úgy néz ki gyakorlatilag mindenféle ramjuk elmegy benne némi állítgatás után. 1333 on tuti. Afölött CPU tuning kell hozzá. 5év bolti gari + a gyártói élettartam. Nem a Kingmaxxal van bajom, mert nekem is volt és elégedett voltam vele. Sőőőt
1333 at bootoltam 1066ossal stabilan DDr2 persze csak ez, hogy nincs rá semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest