- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
üzenetére
figyuzz csak ! ha nem nagyon variálsz, és szellős a házad akkor nem kell ám ezt túllihegni.
a gyártók tennének rá, ha annyira melegedne. másrészt nem vagyok konzumidióta, de 3 évet kibír, utánna már úgysem érdekel, mert annyival modernebb gépet veszel hogy úgyis kuka lesz a lap. és ez akkor is igaz ha 2-3 évvel követed csak a változásokat. ha tuningolni akarsz, akkor kell komolyabb lapot venned. azon meg úgyis lesz hőcsöves mosfet hűtés.
én úgy tudom sima kétoldalas vékony ragasztószalaggal szokták rányalni a kis bordákat, de ha nem így van majd szól valaki aki jobban ért hozzá. -
MDanny
senior tag
válasz
üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/120108/37c4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eredetileg ott is van a helye a két rögzítő műanyag csapnak a gyári hűtéshez. Anno én ebay-en találtam 770-UD3P-re. Utángyártottat is lehet talán kapni Zalmantól vagy vmelyik másik hűtéstechnikai gyártótól.
Alapon járatva nem lesz baja, de minél hűvösebb, annál hosszabb az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest