- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
A ramoknak mindenképp adjál 1,7V-ot az 1600-hoz! Annyit nyugodtan adhatsz, ha 1600-as, akkor úgyis hűtőbordás.
Vizirider: Ne haragudj, azért mert Neked sokáig gondod volt az NB VID fesz miatt, még nem szabadna általánosítani, hogy ez mennyire nyűgös. A proci által garantált 1333-as ramsebességgel nekem pl minden alapon első bekapcsolás óta betonstabil. Azóta ahogy más máshol megbeszéltük, sokféleképp tuningoltam, semmi gondom nincs az AM3-as renszerrel.
Az utóbbi időben (kb 1,5 hónpja) alulfeszelve használom alapsebességen (3,1GHz/1,225V) és minden egyéb alapon. Tökéletes, és stabil. -
vizirider
tag
akkor kezdjük azzal amiről szó volt C'n'Q-t biosban letiltod. leszeded a netről a phenom msr tweaker nevű progit feldobot és ott 2 profil van ahol órajelet adsz meg. 1es lesz amin futtani akarod a gépet ha izom kell(gondolom a biossal megegyező szinten megy csak, ezt nem tudom mert én nem tuningolok, de a tweakerben megnéztem lehet küldeni az órajelet 2800 fölé is) a másik nálam 800 ra van beállítva és a jobb alsó legördülő menüben pedig balance-ra állítod.
ezzel egy tökéletes C'n'Q-t kapsz ami viszont stabil és a tunungnál is megy
a rendszerről: CPU Nb vid-nek mindenképpen adni kell + feszt ha stabil gépet akarsz érdemes 0,05 voltot de ha nem elég nyugodtan mehet a +0,1 volt is.
a ramokról annyit hogy ha a támogatott listán van akkor jó ha nem akkor lutri...
és egy tény: 1600 mhz-n futtani a ramot tuningnak számít!!!
hiába bírja a ram és az alaplap is (az ő szemszögükből nem tuning) viszont a ramvezérlés a prociban van és 1333 mhz-ig garantált.....
hja nekem már 7 éve csak amd-m van de ez messze a legnyűgösebb, valahogy ezt nem találták el jól, nem olyan felhasználóbarát mint a régebbiek. azokat összedobtam azt ment egyből mint egy intel. ezekkel most szenvedés van. persze ha megvannak a tuti beállítások akkor ár/érték arányban verhetetlen masinák, nem fogsz benne csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged