Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
old gray #1454 üzenetére
Na, igen. Nem volt sok időm tökölni vele, mert egy egész napot azzal szívtam, hogy az egyik modul hibás volt. Nem bírtam feltelepíteni semmit sem, mert azonnal kifagyott. Aztán egy modullal sikerült elérnem ezt az eredményt, ami stabil volt XP és Win7 alatt is. Ha tovább emeltem az órajelet, akkor XP alatt már kifagyott, ezért ez lett a végleges. Nem olyan rossz, csak ha több időm lett volna, akkor biztosan tudok rajta hangolni. Másnap már elvitték a gépet, majd csak akkor látom újra, ha megjön a hibás memória helyett az új.
DDR2-vel magasabb órajelen is megy, 984 MHz-en még stabil a 800 MHz-es Kingmax. Valószínüleg DDR3-ban sem rossz annyira a Kingmax, mint amilyennek néhányan kikiáltják, csak éppen nem kaptam mást normális áron, mint ezeket a Kingston modulokat. Igaz, hogy 10.650 forint volt darabja, tehát nem volt túlárazva.
Cadal és Gábor! Nektek is köszönöm a véleményezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest