- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
- 

CoolMan MODERÁTOR válasz  RainerNoni

üzenetére RainerNoni

üzenetéreÜdv! A kérdésed a Nem induló és mi a baja a gépemnek topic -ban tedd fel. 
 Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam. 
- 

RainerNoni csendes tag Hello mindenki! Lenne két olyan problémám amiben lehet tudtok segíteni. 
 Kaptam egy számítógépet, tökéletesen szuperált a dolog,de gondoltam újrahúzom az oprendszert rajta(Windows 7). Ekkor kezdődtek a hibák. (Az alaplaphoz nem kaptam Driver lemezt sajnos)1., Letöltöttem a Gigabyte honlapról a Drivereket. Telepíteném is őket, de a VIA azt írja a hangkártya telepítése során, hogy : "we can't find hd audio device". Amit tudtam mindent kipróbáltam, de nem javult meg a helyzet  Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam. Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam.
 2., Memória gond. Mielőtt újratelepítettem 4 gb ramot ismert fel most meg már csak 2 gb ramot. Gondoltam a "pucold meg" "fujd ki a slotokat" megoldásra, de semmi rakció. Kipróbáltam a memóriákat külön külön mindkettő tökéletesen müködik. Utána jött hogy Solt 1 Solt 2. Elsőbe van mindkét memóriával másodikban semmi, mintha nem is lenne memória a gépben.Remélem tudtok segíteni rajtam, mert már a fejemet verem az asztalba  
 Előre is örök hálám mindenkinek aki próbál majd rajtam segíteni         
 Moderátoroktól meg elnézést ha már van ilyen téma,telefonról nem olyan egyszerű a böngészés.Üdv, 
 RainerNoni
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam.
 Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam.