- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Nyomtató topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
amikor megvettem a lapomat akkor még egy 561-es prescotom volt.mivel nem volt blokkom a pwm.-re ezért kénytelen voltam rajta hagyni a HP.-t.azt a procit ha jol emlékszem 18x22-es fsb-vel használtam.
ez hogyis mondjam nem terhelte le tulzottan a chipset képességeit.vizzel hűtöttem a procit már akkor is mert intel bácsi csak irányadónak irta a tipikus 130W fogyasztást erre a szerény procira.
terhelés alatt a pwm.- borda tűzforro volt.be kellett tennem egy ventit ideiglenesen hogy hűtse azt a vacakot.
azután elkészült a blokk rá és végre ledobhattam a HP.-t rola.
azután a proci is cserélve lett és ez a C2D nem igazá melegiti a pwm-et.ezt tapintásra érezni a blokkon.bezzeg a prescott...
diohéjban életem története a DS4-el.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest