Aktív témák
-
IstexI
tag
Má csak azé mer így mexűnik a ram para... Nem kell foglalkozni még annak a tuningjával is, ráadásul valami gyengébb darab is elég.
-
IstexI
tag
Köszi szépen akkor maradok a ds4-nél... Már csak 1 jó ramot kell találnom. 1x1gb menne bele. A biztonság kedvéért pár 1000el többet megér a 800as modul nem?
-
IstexI
tag
Gondolom már 100 megkérdezték de azért énis megteszem. 6400 alá akarok 1 lapot. Sajnos én csak nekem csak 1 dobásom így jól meg kell gondolni. Kezdetben úgy tűnt, hogy a ds3 a tuti befutó, 400 fölötti fsb-vel de mostanában sokaknak van ds4-e és egyre többen monyák, hogy 400at sem tudnak elérni. Állítólag a p5b delux-al biztosabb a 400... Vagy csak szerecse kérdése? Garantáltan mennyi szokott kijönni? Olvastam, hogy a ramokkal is gond van (meg sok minden mással), milyen rammal érdemes próbálkozni?
-
IstexI
tag
Hali! Utóbbi idő nem voltam, sajan nincs időm végignyálazni a conro meg ds3 hsz-eket mert iszonyat sok gyülemlett fel... Hogy megy a deszka (tuning)? Látom vga problémák vannak... Ram kell neki? (mármint valami márkás jó ramra gondolok vagy elmegy simával is)
-
IstexI
tag
Ezekre a lapokra én is kiváncsi vagyok. Semmi sallang pure tuning
Szép dolgokat lehet hallani tuning terén a conroe-ról de azért megvárom amíg valaki vesz a boltaban 1 procit meg 1 ilyen lapot és kipróbálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest