Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Értelmet egy hardver hibájában szerintem nincs miért keresni.
Nekem nem megy ha megfeszülök sem.
Miután 7900GT-vel ment a tuning, visszaraktam a 7300GT-t és ismét visszaállította magát alapra.
Továbbmegyek : most hoztam egy Galaxy 7600GS-t, mert motoszkált bennem a gyanú, hogy a 7900GT a plusz tápellátása miatt volt jó neki.És lasan kezd beigazolódni a gyanúm, mert a Galaxy-val sem megy a tuning.
Azt az előző beszámolómból kihagytam, hogy a BIOS-ban kikapcsoltam a C1E EIST TM2 Virtualizációs akármit és csak utána ment a 7900-al a tuning, addig azzal sem volt stabil. Azt nem volt időm még kipróbálni, hogy a négy funkcióból melyik akadályozott igazán.
Ja és F2 és F3 BIOS-sal is próbáltam, tehát valszeg nem BIOS bug.
Most azon töröm a fejem, hogy honnan szerezzek másik tápot, mert csodálkoznék ha ez nem bírná, de láttam én már igen sok furcsaságot a szervízben...
Ha a tápcsere sem jön be, akkor lehet kifogtam egy hulladék példányt
Egy biztos, nem lopta be magát a szívembe, pedig nagyon pozitívan álltam hozzá, még 1 esélyt kap és ha nem jön össze repül a gépből
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest