- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #1681 üzenetére
Geil value volt és az istennek sem állt fel a rendszer 900 fölött, akármit csináltam.
Lehet, hogy a procim miatt van az egész.
A Corsair-rel mondjuk 1066-on is bebootol és Oblivionozhatok vele órákig, olyan előfordul, hogy visszadob az asztalra de nem ugrik ki a játékból csak ki taskol. Orthos fut, stb.
Rendszertelenül előjönnek problémák, egyszerűen megáll a gép. Böngészek, MSN, Skype és
aztán megnyitok valamit és megfagy, továbbra is tudok beszélni de nem tudok egy ablakot se bezárni, nem jön elő a feladatkezelő sem, csak az egérrel tudok játszani de ráklikkelni semmire.
De régóta ígyvan csak eddig nem foglalkoztam a géppel, most viszont szinte naponta használom és gondoltam megoldom a problémát. A ramra gyanakodtam ezért elkezdtem memtest-et futtatni. 1066-ról haladtam visszafelé egészen 1:1 800-ig ahol szintén hibázott. Na ezt nem tudom felfogni. Lehet, hogy olyan szar a proci, hogy 7x400-on is szarakodik és ezért megdől a memtest?
Nem hiszem el, hogy egy Corsair XMS2 ilyen szar lenne.
Bios F6 mindkettő
Ram performance normal
a többi feszt pedig minden kombinációban kipróbáltam már
A ramnak is adtam 0.4ig mindent 0.275-0,300-0,325 és így tovább.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest