- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Matt23
tag
Én is hasonlóképp jártam msi lappal. Csak nekem 2szer cserélték ki. Igaz közben amortizálódott a cucc, mert eltűnt egy ide kábel meg az NB ventivédőrács is rá lett úgy szorítva a ventire hogy az nem pörgött, de legalább kicserélték. A 3. lapot már nem mertem belerakni a gépembe, ugyhogy eladtam

Azóta is hibátlanul megy a vevőnél. Nálam az égést feltehetőleg egy új SATA vinyó okozta, amit visszavittem (egy másik üzletben vettem) először nem akarták kicserélni, de mivel náluk is rossz volt (mert addigra teljesen megadta magát) futottunk még egy kört és kicserélték azt is. Azóta sem derült ki hogy mi volt a baja és hogy az tette tönkre a lapom.
Egyébként meg van vásárlók könyve meg miegymás, mintha itt a PH!-n olvastam volna. Érdemes utána nézni és b@szogatni őket! -
mi az hogy nem cserélték ki?
ilyen nincs
azért van a garancia rá hogy cseréljék vagy javítsák /főleg ha 1-2 nap vásárolt termékről van szó/ én 100% hogy kivertem volna a balhét. szal ha a lap a hibás akkor kötelességük kijavítani.
ha meg a táp vagy más alkatrész okozta háááát akkor már gázos az ilyen dolog /szerintem egy normális boltba azt is meglehetne beszélni
/
ha meg végkép nem megy vagy nem akarsz cirkuszolni akkor várj egy viharos éjszakát ahol nagy villámlás van. s ha van lakásbiztosításotok /vagy mi/ akkor szépen be lehet jelenteni
/tapasztalat
/ ...de ez hosszú móka 
máskor vidd be a géped hogy rakják bele ők akkor, s tuti nem a Te lelkeden fog száradni
-
Anonymus23
veterán
jaja ismerős a történet, tudom miről van szó, már az elsőnél is mondtam, hogy én visszavinném, ha kell a táppal együtt, és bizonyítsák be, hogy a tápom a hibás.
vagy bármi mással elcsesztem ennyi. A jogszabály szerint NEKIK kell bizonyítani, hogy NEM rendeltetésszerűen lett használva. Ebbe beleértve a tápot is. Azaz ha a táp tényleg szar, és nem bírja ezt a kiképzést, akkor én mást se mernék rákötni.
Megmondom őszintén - szerencsére - nem láttam még leégett kondit, szal most nem tudom, hogy hogyan is lehetne elsütni a dolgot.
Én azt javasolnám, hogy tetess bele egy másik kondit, és így vidd vissza. Hátha nem tűnik fel nekik a forrasztás. Ha ügyesen csinálják, akkor lehet nem lesz feltűnő.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

/tapasztalat
/ ...de ez hosszú móka