- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutty66
tag
Most volt idő foglalkozni vele és a következőt tapasztalom. Ha a jMicron vezérlőn a ONBOARD SATA/IDE DEVICE CTRL MODE nem mindegy hogy hova kapcsolom, pedig a sata vinyót az intel vezérlőre raktam. Ugyanis csak akkor látja a telepítő a vinyot ha ez elöbbit raid/ide állásba rakom. (Nem értem miért
) Ráadásul ilyenkor a Pendrivet is felajánlja mint lehetséges telepítési hely. Lényeg hogy müködik valahogy aztán nemsoká ugyis a P35 topikot kell látogassam
. Remélem azzzal nincs ilyen kavar. Addigis kösz a segítségeteket.
-
Sutty66
tag
Mivel a topikindítoba azt vagyon irva hogy a sárga csatiba tegyem a sata vincsit +1 ide cd az ugye adott helyre . A biosba beállítottam ami irva van , az XP az tuti SP2es és mégsem látta. Most megoldottam egy Floppyval de a végére akarok járni mit nem csinálok jól. Még egy érdekesség hogy telepítés után nem látja az ide csatin a cd olvadót. Ez korábban is igy müködött és azt sem tudom miért? Azt úgy oldottam meg hogy ráakasztottam egy másikat és arról tudtam a drivereket felrakni. Még egy kérdés a Usb-t FAT vagy FAT32 re formázzam mert azt sem látja az xp telepítő. Köszi a válaszokat figyelem a topikot de tegnap kissé bevoltam havazva.
-
Sutty66
tag
SOS help!
SATÁs cuccra akarnék xp-t telepíteni. Viszont USB-re tudom csak a drivert felrakni azt viszont nem látja a telepítő. Gyorsba kellene valami megoldás. Elöre is thx
-
Sutty66
tag
válasz
keszegduda #2648 üzenetére
A topik első hsz-ben elég világosan leirt ngabor2 mindent amit erről tudni kell. Szerintem világos, én ezek alapján állítottam össze a configot és remekül mukszik.
-
Sutty66
tag
válasz
Shrike7973 #2234 üzenetére
Valószínünek tartom hogy nem csak a telepítésnél okozott volna problémát az adott konfigon az adott beállítás. Az előző win stabil volt? Futtas tesztprogikat és közbe monitorozd , igy megtalálod a konfig határait. Én sem vagyok egy hatalmas tuningmester,ezért egyszerre mindig csak egy dolgot állítok,igy ha valami nem koser tudom hol a hiba. Időben persze ez nem 1 perc. Ha hülyeséget beszélek javítsatok ki.
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste #2189 üzenetére
Á akkor beolvastam, igy már világos, Megyek keresek valami propellert a kamrába had keverje a levegőt. Egyébként meg tetszik a lap remélem sokáig okoz még örömöt. Figyelem a totyikot hátha ragad rám valami
BY
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste #2184 üzenetére
Azt irtad cseréljem az nbf47 re !
Te a Gyári hütöre tettél ventit hasonlóan tlac megoldásához.
Az nem heatpiepe a bordán? Nekem olyan hütő van rajta mint a topikindító hsz-ban . Majd valamit buherálok rá addigis köszi a segítségeket. Gyúrjatok a virslire!
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste #2171 üzenetére
Jövöre keresek hozzá! Az NBJ47 esetleg nem elég neki? Hogy buheráltad rá a ventit?
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste #2168 üzenetére
Köszi Pancser Ettöl a választol egy kicsit megnyugodtam. Nemakarom agyon húzni elég a teljsítménye igy is, de a azért majd akkor kap egy jobb hütőt a proci is meg a chip is .
K...Ö...S...Z...Ö...N...Ö...M.. -
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste #2158 üzenetére
Köszi a választ. önmagában a meleg engem nem zavar, leginkább a tartós használhatóság lenne fontos szempont, és ennyire meleg bordával még nem találkoztam.
( megégeti az ujjam)
Ha van használhtó tapasztalat megköszönném
-
Sutty66
tag
2144-re valaki?
-
Sutty66
tag
Hy mindenkinek! nem igazán volt idő végigolvasni a totyikot ezért csak egy gyors kérdéssel zavarnék.
Vettem ma egy 965p ds3 lapot és a chipset az egy kisssé melegnek találom. Magyarán érintésre éget, hogy hány fokos nemtudom de szerintem ez nem normális üzem. Ha tévedek valaki megnyugtathatna. Köszi elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest