Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Sutty66 #2160 üzenetére
Nnnah.... szóval... régebben 300Mhz FSB-vel használtam és az eredeti gyári NB borda az én ujjaimnak is forró volt. (éppen hogy csak rajta tudtam tartani, de égetett rendesen) -ezért lecseréltem egy Zalman NBF47 hűtőre. Ezzel vmivel hűvösebb lett, de így is meleg.
Most az új procimat szeretném magasabb FSB-n járatni, így vissza fogom tenni a gyári bordát, és arra szerelek egy ventit. Így 500-as FSB esetén sem lehet gond.
Ha nem tuningolsz, nem adtál a lapnak +feszeket és jó a házad szellőzése, akkor nem kell aggódnod, hiába érzed melegnek... bírnia kell! Akkor lenne gond, ha a borda nem lenne meleg, mert akkor gond van a hőátadással. Szóval nyugi!
De egy plusz venti nem nagy beruházás, a chipset-nek is jó és te is jobban érzed magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest