- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
De akkor eddig mért volt 800 az SPD-je? 2 volt havernak a giga lapba rendesen 800-at írt, 2 volt nálam az ab9-pro-ba nálam is rendesen 800-at írt, most bekerültek a gigába és paff... Nah mind1 is feles ezen ennyit rágódni, jövőhéten LANon megnézem, aztán ha valamit nem akar majd kérdezek akkor. Köszi azért a segitséget.

-
péter007
senior tag
köszi a segítséget neked is mega többieknek is
látom corsairből nincs sok tapasztalat és így nem merek beleugrani ha van más megoldás is
megnézem a földönkívülieknél hogy mennyi az a-data mert ilyet az ipopnba nem kapni
ha valaki tud valami nagykert ezen kívül ahol van ilyen az lécci szóljon
thx
-
Brumi˘
addikt
Hmmm... lehet nem fogalmaztam teljesen érthetően, vagy csak nem értem a választ.

Szal az van hogy van 4 tök egyforma 800-as Geil value ram a gépbe amiből 2-t 667-esnek lát míg a másik 2-t 800-asnak. A négy ram együtt 833-on megy, de spdbe 5-7-7-30-as időzítést ad neki...
-
bbchris
senior tag
Mit kell beállítani a Power Managent-ben a BIOS-ban hogy mikor készenlétbe teszem a gépet akkor kikapcsolja a tápot is ?
Most letöltöttem a DQ6-ra az újabb BIOS-t aztán megint forog a táp mikor készenlétbe teszem .
Tudom hogy az DS3/DS4 Topic de a BIOS közel ugyanaz , és ezt a topicot többen olvassák .
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem egy Abit ab9-pro-ba voltak.