Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
elindul, de nincs meg a sípolás, és azonnal kikapcsol. Ezután újrakapcsol, és megy a gép, csak épp nincs jel a monitoron(nem kábel és monitorhiba, ez 100%). Egy pár perc után ez esetben is kikapcsol, és kezdi elölről.
Nekem is így indul, felpörögnek a ventik, leállnak, majd ismét indulnak, de ekkor már a gép is. Ez nem zavar.
Én is sokat szoptam vele, ugyanez a hiba volt mint neked (remélem neked is használ).Akkor sikerült rendesen indítanom, amikor a memóriákkal szórakoztam.
Majd eszembe jutott, hogy volt a Mushkinnak egy olyan szériája, amit nem volt szabad ütközésig tolni a slot-ba. Kicsit kijjebb emeltem őket a memória slot-ból a fehér biztosító pöckökkel, most nem ülnek bele a memórián kialakított mélyedésbe, és azóta nincs vele gondom. Nincs lassulás, nincs nemindulás.
Most volt vga csere, véletlenül betoltam az egyiket, és rögtön itt kínlódtam vele, mire eszembe jutott, hogy megnézzem. Rögtön pöccre indult.
Látom neked A-Data-d van, de egy próbát megér. -
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod
2. Bekapcsolom a gépet, úgy hogy a jumper fent van?
bekapcsolni nem fog, de benyomhatod a power gombot
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig

Ha ezek után sem indul, akkor azt hiszem megpróbálom ezt, sőt lehet, hogy mindenképpen, mert kell nekem egy szűz, agymosott PC, már elegem van.
szerintem ezt inkább még ne
Nem tudom, nem hiszem, hogy a DS3 BIOS jó a DS4-hez.
nem jó
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Megnéztem, hogy mit csinál egy modullal, hát ugyanezt. Úgyhogy most megvárom, hogy mit mondasz a a CMOS clear menetére, amit képtelen bevenni a hülye fejem.
Ha ezek után sem indul, akkor azt hiszem megpróbálom ezt, sőt lehet, hogy mindenképpen, mert kell nekem egy szűz, agymosott PC, már elegem van.
...
Ja igen, amennyiben megcsinálom a linkelt megoldást. Hogyan kell megcsináljam azt a floppyt? És melyik BIOS-t érdemes felrakjam?

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest