- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
FlasH-BacK #4171 üzenetére
Nem esik lejjebb, stabilan tartja. Persze nem néztem végig a teszt alatt (az első egy-két percet figyeltem), lehet hogy kicsit jobban leesik egyszer-egyszer, de mindenképp stabilnak mondanám ezt az értéket.
-
Lacpac
őstag
válasz
FlasH-BacK #4168 üzenetére
Auton nem tartja 100-on! Mindenképp a manuális beállítást kell alkalmazni.
4167-re:
Alapfeszen
Manuálisan belőve az 1,2750V, terhelésre 1,264-re esik vissza.
Ne a speedfant nézd, CPU-Z mérvadóbb.E6400 B2-vel nekem is többet droppolt.
-
Lacpac
őstag
válasz
hoffman_ #3968 üzenetére
elindul, de nincs meg a sípolás, és azonnal kikapcsol. Ezután újrakapcsol, és megy a gép, csak épp nincs jel a monitoron(nem kábel és monitorhiba, ez 100%). Egy pár perc után ez esetben is kikapcsol, és kezdi elölről.
Nekem is így indul, felpörögnek a ventik, leállnak, majd ismét indulnak, de ekkor már a gép is. Ez nem zavar.
Én is sokat szoptam vele, ugyanez a hiba volt mint neked (remélem neked is használ).Akkor sikerült rendesen indítanom, amikor a memóriákkal szórakoztam.
Majd eszembe jutott, hogy volt a Mushkinnak egy olyan szériája, amit nem volt szabad ütközésig tolni a slot-ba. Kicsit kijjebb emeltem őket a memória slot-ból a fehér biztosító pöckökkel, most nem ülnek bele a memórián kialakított mélyedésbe, és azóta nincs vele gondom. Nincs lassulás, nincs nemindulás.
Most volt vga csere, véletlenül betoltam az egyiket, és rögtön itt kínlódtam vele, mire eszembe jutott, hogy megnézzem. Rögtön pöccre indult.
Látom neked A-Data-d van, de egy próbát megér. -
Lacpac
őstag
válasz
Bluegene #3846 üzenetére
Ezt most úgy mondod mintha én statisztikát készítenék rólla.
Pedig nem, de mivel az én gépem ezért ismerem, speedfannal van szabályozva a venti, (mert így lehet a sys-t is vezérelni, a bios nem tudja mindkettőt, csak a cpu hűtés fordulatát) és észrevettem hogy hamarabb zajosodik. Mivel az enyém, és tuningolom is, ezért úgy lett belőve a hőfokokhoz (tehát mérnem kellet, nem statisztikát készíteni) a venti, hogy optimáls hűtést elérjem vele, de ne legyen hangos. 2*400rpm, és 700rpm a két házhűtő, és a cpu fordulata. Így a cpu dekstop-on 39-40 volt, most meg 45-46.
Statisztika nélkül is észre lehet vennisőt még figyelni sem kell nagyon.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Gigabyte 965P-s3 rev1.1-hez az F14A bios mit orvosol?
Most vettem bele egy R0-ás 5200-at, és nem tudom, hogy menne e az f13-assal. -
Lacpac
őstag
válasz
johntheface #3464 üzenetére
Igen létezik, 64 bit-es operációs rendszer.
32 bit-es win összesen 4 giga memóriát tud megcímezni, ebbe a 4 gigába beletartozik a vga, és az összes hardware memóriája is. -
Lacpac
őstag
Easy Tune megoldotta, A cpu hűtő power conector-ra kötöttem mind a két ventit, így hangja sincs a gépnek.
-
Lacpac
őstag
1.2625V a VID, -amennyit droopol a lap, nem tudom pontosan. Most melóban vagyok, meg se tudom nézni.
Végül is alapfeszen megy. Semmit nem kell rajta állítani, csak az FSB-t manuálisra, és már 100% -on a ventillátorok.MOD: A bill szét van ütve, és nem mindig jönnek össze a szóközök
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
965p-s3, F12 BIOS
Tuning alatt nincs ventiszabályzás, bármit állítok, rögtön maxon hajtja a ventiket.
Van olyan BIOS, amivel tuning alatt is van szabályzás, vagy mindenképpen Speedfan-t kell használnom? -
Lacpac
őstag
Sziasztok
Van egy ilyen ismeretlen eszközöm:
PCI egyszerű kommunikációs vezérlő Ez mi?
Honnan lehet drivert letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest