Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Ezt már én is eljátszottam (áramtalanítás cmos clear) , egy darabig jó is volt, aztán kezdődött elölről, néhány restart és vissza is állt alapra!
Ja a bios f12, de csinálok egy próbát f11-el is, az újabbak még reménytelenebbek, az f13-nál, ha tuning van akkor terheletlenül nem veszi vissza a szorzót 6-ra! -
Shrike7973
senior tag
Helló! Müködik! Kösszi szépen!
Az egyetlen ok, amiért nem szoktam így tuningolva hagyni, az nem a hőfok, mert 55 ok körül szokott lenni max gyári hűtővel, hanem az, hogy néha a gép bebolonsul, és a pci express bandwith et átteszi 16x helyett 1x esre.. ez előfordul mittomén 4 bootból 1 szer, és akkor vagy restart oldja meg, vagy optimized defaults restart és ujra beállításos mégegyszeri elindítással lesz jó. Ezt hogy lehetne megkerülni? PCI express frequencyt esetleg auto-n kéne hagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő