- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Ezt már én is eljátszottam (áramtalanítás cmos clear) , egy darabig jó is volt, aztán kezdődött elölről, néhány restart és vissza is állt alapra!
Ja a bios f12, de csinálok egy próbát f11-el is, az újabbak még reménytelenebbek, az f13-nál, ha tuning van akkor terheletlenül nem veszi vissza a szorzót 6-ra! -
Shrike7973
senior tag
Helló! Müködik! Kösszi szépen!
Az egyetlen ok, amiért nem szoktam így tuningolva hagyni, az nem a hőfok, mert 55 ok körül szokott lenni max gyári hűtővel, hanem az, hogy néha a gép bebolonsul, és a pci express bandwith et átteszi 16x helyett 1x esre.. ez előfordul mittomén 4 bootból 1 szer, és akkor vagy restart oldja meg, vagy optimized defaults restart és ujra beállításos mégegyszeri elindítással lesz jó. Ezt hogy lehetne megkerülni? PCI express frequencyt esetleg auto-n kéne hagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest