- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No most frankón, ez akkora gond?
Siriusb után lehettem volna a második megszólaló, nem tettem meg. Nem azért, mert féltem topicot óvó szavaid miatt, csak meghagytam másoknak a lehetőséget. Sokszor voltam már életemben első, nem vonz a helyezés.
''játszani is engedd szép, komoly fiadat!''
Játszunk, és remélem, ez nem bűn. A falakat tudomásul vesszük, ám a falakon belül a korlátokat hadd helyezzük el mi. Hamar lefut ez az ''én vagyok az akárhanyadik'' mizéria, és folytatódik az érdemleges, valóban hasznos munka.
Figyelmed hasznos, jó örzője vagy a fórumnak. Köszönet jár érte.
Remélem, nem veszed sértésnek szavaim, nem bántani akarlak, ezt érezheted. Segítettél, köszönjük. A többi a topic lakók dolga. Elhiheted, viselkedésünk nem hagy kívánni valót maga után. Ha pedig javíthatatlan renitens téved ide, le fogjuk rendezni. Ha nem sikerül, úgy kérni fogjuk hathatós segítséged.
Türelmed köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest