Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ballington #1454 üzenetére
de persze, ha lehúzod, akkor nem fogja használni a gép
bár én ki szoktam a kapcsolni a nem használt dolgokat is a bios-ban (jmicron, soros, párhuzamos port)
-
tlac
nagyúr
válasz
ballington #1452 üzenetére
akkor nem kell
lekapcsolhatod, akkor a pata vezérlőjét is, onboard vmi controller disabled
pata-hoz nem kell pre install driver (elvileg) -
tlac
nagyúr
válasz
ballington #1450 üzenetére
akkor kell az inteles pre install driver, de a vista már nem csak floppyról eszi meg
szedd le a giga oldaláról őket
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #1402 üzenetére
már tapasztaltam egy olyat, h az egyik mag ment 100-on a másik csak pár %-on, videókártya nem volt terhelve és egyszercsak kikapcsolt a gép, utána bekapcsolt magától (valószínűleg nem volt áramszünet, ingadozás, mert azt látni szoktam a lámpámon)
viszont kb. előtte 20 perccel nézegettem a ventiket, lehúzgáltam, megfogtam őket (tápét is)
most az orthos small fft ment, ott hagytam a gépet kb. 20 percre és mikor visszamentem láttam, hogy újra volt indulva (pedig ez a ki van kapcsolva win-ben)
és most is előtte matattam a gépben hasonlóan, csak nem tudom mikor és lehet utána a gép is volt kikapcsolva
ezután futott rendesen 5 órán keresztül az orthos
beírhatod a listába
-
tlac
nagyúr
Gorneck23-nak, hogy ne unatkozzon
E6400, 2*1Gb/1066 A-Data EE, F10
450*8 (1:1) 4-4-4-12-Spd
1,5V
2.0V
+0,1V
+0,1V
Norm. -
tlac
nagyúr
az nekem pár fokkal kevesebber ír ki (erre olvastam is magyarázatot, hogy mobil procikhoz lett fejlesztve és ott kellett egy kis korrekció vmi miatt, de ebben nem vagyok biztos) és nem tudom, hogy a 100-as tjunction-os prociknál rendes értéket ad-e vissza és azt sem tudom, hogy a 4 magosokra hogyan reagál
viszont everest = coretemp (megfelelő verziókkal)
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
szóval leszögezhetjük hogy a forumtársnak is valoszinű menne a 4x1G a 4500-as procijával ami valszeg nem megy 400-as fsb nél többet.
nem tudom kiről van szó
ha egyszer lesz újra kedvem, akkor megnézem 400fsb-n (de most már eléggé meguntam, hogy win-ben kell szerencsétlenkednem)
azért legalább topikon/márkán bellül ne terjesszünk rémhireket.
rám gondoltál?
attól függetlenül, hogy alapon, kisebb tuninggal mehet a 4 giga csak tényleg nagyon indokolt esetben tudnám ajánlani
és azt se felejtsük el, hogy eddig csak ds4-ben vannak viszonylag pozitív tapasztalatok
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
littlelion21 #1096 üzenetére
nézd meg másik slotban is
pci-e legyen 100-on -
tlac
nagyúr
válasz
littlelion21 #1092 üzenetére
ha tuningolsz nyugodtan maradhat auto, auton-n
feleslegesen idegeskedsz
nekem ki van kapcsolva a figyelés, nem is mennék semmire vele, mert a nincs speaker-em (nem jár a házamhoz) -
tlac
nagyúr
válasz
robekri #1078 üzenetére
2 x 1 giga 800-as goodram pro a sárgákban
2 x 1 giga 1066-os a-data a pirosakban
nincs végeredmény még, nem akart menni 900 (860-on valószínűleg menne)
viszont közben rájöttem, hogy a goodram-ot sem teszteltem ki soha normálisan, tehát lehet önmagában sem menne, még a goodramot le kell tesztelnem
4 x 1 giga 800-as goodram pro viszont biztos nem menne 832 felett, mert a pirosakban ennyitől már ki-bekapcsolgat a gép, a sárgákban normálisan megy
tuning mellett nem ajánlanám a 4 gigát -
-
tlac
nagyúr
Elkezdtem 4 x 1 giga ramot tesztelni. Első lépésként azt nézem, hogy működnek a slotok. Mert régen (még újonc koromban
) volt egy olyan jelenség, hogy a 800-as goodram pro-n csak minimálisan tudtam tuningolni. Akkor az segített, hogy a piros slotokból átraktam a modulokat a sárgákba. Azóta már rengeteg biost kiadtak, de úgy tűnik a hiba megmaradt. Sárgákban megy 900,5,5,5,15,turbo-n a ram, pirosakban ugyanazokkal a beállításokkal csak újraindulgat a gép. Még megpróbálok állítgatni rajta vmit és megnézem még a-data-val is. Lehet, hogy emiatt van probléma a 4 gigával, mert a slotok nem egyformán vannak kezelve.
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
mi lehet a gond? [link]
mch, fsb-n volt +0,1 -
tlac
nagyúr
válasz
littlelion21 #958 üzenetére
nekem akkor csinálja, ha van tuning és nem 1:1-ben járatom a ramot
lehet nálad is ki lehetne küszöbölni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest