Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Hi gianni.
Kb 2 hete ''asszem'' vettem tőled 2db A-DATA 512 es 400as Ramokat: se a Twinmos -szal se az infineonal nemjönnek ki. A Twinmos-sal ha 2x256 és 2 x 512 A-DATA akkor 200 mhz -n akarja hajtani a ramokat ha Infineon 2x256 és A-DATA 2x 512 akkor meg 333 on akarja hajtani.Semi húzás nincs benne(A8N-SLI-m van Vacsi ujj Biossal néztem aval se jó)
Külön külön meg mennek pl 2x 512 A-DATA úgy meg megy csak másik rammal lefokozza magát... Szóval anyit szeretnék kérdezni hogy, a multkorában láttam hogy valakinek írtad hogy 512/400 as Twinmost bármikor tudsz szerezni ha ezt a 2 A-DATA memót kikellene cserélni 2 Twinmos-ra azt hogy volna kivitelezhetőMenyit kellene rádobni
Válaszod előre is köszönöm _ajuhasz_ -
ajuhasz
tag
Hi all .
Ha vett valaki valamit pénteken gianni-tól az megtudná e mondani hogy mikorra ért oda hozzá...
tehát pénteken került be a póstára és mikkorra ért a várárlóhoz a cucc?
Válaszotok előre is köszi -
ajuhasz
tag
please #3484?
thx -
ajuhasz
tag
Hi
Válaszoljmárlégyszi szerencsétlen haveromnak..
by by -
ajuhasz
tag
#1599?
please. -
ajuhasz
tag
hi gianni
van neked egy leértékelt Asus A7N8X-Deluxe Socket-A alaplap: 8900,- (1 db)
meg egy Barton 3000+/400 FSB Socket-A: 19.900,- (1 db)
tesóméknak meg egy DFI Lanparty 875B rev .1 es alaplap
meg benne egy szeleron d 2.66 os melegedős passz a steping hogy milyen de 60 fok terhelés alatt
menyit kellene rádobni a tesóméknak a fent említett cuccokra?
valami minimális gari van-e rá pl 1 hónap vagy valami?
Válaszod előre is köszönöm _ajuhasz_ -
ajuhasz
tag
hi Gianni.
A másik winyó -t ha eladnám valakinek akkor szednék még hozzá ca$h-t és egy Samsung SpinPoint P120 SP2504C Sata II es 250 GB os NCQ-s vinyót tudnál -e szerezni ez kb 2 hét mulva lenne aktuális.
Válaszod elöre is kösz. -
ajuhasz
tag
válasz
Gianni27 #1536 üzenetére
hi gianni.
Hát a gáz az hogy makóivagyok szóval a kiruccanás az gázos meg jövőhéten lanpartim van és még addig használnám de utánna kb jövőhét péntek fele póstán jóvolna -e becsomagolom és úgy jó -e és a másikat ahogy küldöd vissza a számládra átküldeném a pósta költség dijját amit kifizetsz az átvételkor. vagy mondj jobbat? valami más megoldást.
Köszönettel: _ajuhasz_ -
ajuhasz
tag
Hi Gianni!
Olyan problémám van hogy van egy winyó amit kb 2.5 hónapja vettem 160gb sata , és az a gáz hogy van rajta kb 30 gb olyan rész ahová 1000 kbájt -al másol(Körül Belül + / - 10 % - 15%) és lefogja anyira a gépet hogy pl dvd - írásra elég gány 4 szeresen egy dvd írás 21 perc és közbe semmit nemtudok csinálni a gépen mert darál mint álat. A lényeg hogy a gari az erre a hibára is érvényes?
Vagy ha valami megoldást tudsz ajánlani az is szivesen meghalgatmám.
Válaszod előre is köszönöm : _ajuhasz_
[Szerkesztve] -
-
ajuhasz
tag
Helló Gianni!
512/400 MHz PC 3200 DDR2 Hynix/Samsung eredeti matricás, 1 év garancia: 7500,-/db (2-2 db)
megint kérdeznék valamit : az a PC 3200 az 400 Mhz de azokat a DDR2 ramokat nemtudom hogy jóltudom -e nem 533 Mhz -től gyártották?ha 400as DDR (símák) akkor valószínű hogy kell de majd még jelentkezem.
Válaszod előre is köszönöm bye _ajuhasz_ -
ajuhasz
tag
hi gianni!
A muldkor érdeklődtem wifis cuccért megvan-e még az az asus kártya meg a cd meg antenna , egy képet tudnál -e küldeni az sblive@freemail.hu ra csak kíváncsi vagyok rá hogy hogyan néz ki de ha jó akkor kell nagyon valószínű meg a végárat írdmármeg please.
előre is köszike bye
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Mozilla Firefox
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest