- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
A raw recovery végül is elég sok képet talált.
Word documentumot kevesebbet. De hasznos kis program.
De összességében elégedett volt az eredménnyel a srác. Mondjuk többet tenni nem tudtam volna.Köszi a segítséget.
-
littlemole
őstag
Hát lefutott a GDB.
Nem sok mindent talált ami értékelhető lenne. Leginkább olyan win fájlokat amik most is rajta vannak.Kérdeztem a srácot milyen fájlokat keressek. Word, dokumentumok amiket keresni kellene. Ezeket a fileokat a my documents mappában tartotta.
Semmi más. Filmek nem, zene nem.
A GDB eredményében nem láttam semmi doc filet ezeken a helyeken.Akkor azt mondod hogy egy Raw recovery programot kell hogy futtassak.
Kérdeztem a defragot. Azt mondta gyakran csinálta, legutóbb talán 2 hete.A GDB eredményénél van három különböző szín. A zöld csak a show recommneded, a többi a show all nál jelenik meg.
Miért vannak ezek különböző színekkel?
zöld FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
sárga FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
piros FAT32 sector at 3926053 cluster size 8 (5.77GB) -
littlemole
őstag
válasz
littlemole #437 üzenetére
Új infó hogy a winyó két részre volt particionálva. A win installkor az elsőn lévő adatok lettek formatálva, és a második partición lévők megvannak. Viszont a fontosak az elsőn voltak. Hol máshol.
Beleolvastam a GDB manualjába. Ott laptophoz azt írja hogy fizikailag el kell távolítani a winyót.
Esetemben a winyó működik. Szükséges fizikailag eltávolítani, vagy elég ha felinstallálom a GDB et a laptopra. Onnan elindítom a programot, és amit sikerül visszanyernie, azt egy USB s merevlemezre átmásolni?Ha el kell távolítani a winyót, akkor működik az adatvisszanyerés akkor is ha USB külső házba rakom bele, és azt csatlakoztatom az én gépemhez?
-
littlemole
őstag
Kéne egy kis tanács.
Egy barátom laptopján a windows megnyikkant.
Javító CD be, remélve hogy a win csinál egy repairt. Ellenben amit csinált az az, hogy felrakta a wint , meg még plusszban le is formázta a winyót. De hogy ezt ki mondta neki nem tudom, mert recover volt a parancsban.Szóval az eredmény. Van egy Friss win rajta a maradék terület meg formázva. Nem volt ráinstallálva másolva semmi, felülírva nem lettek az adatok. Vissza tudom nyerni a GDB progival az adatokat? Vagy van valami más progi ami erre a helyzetre jó lenne.
Sohasem használtam még a GDB et (szerencsére), remélem nem túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest