Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
A raw recovery végül is elég sok képet talált.
Word documentumot kevesebbet. De hasznos kis program.
De összességében elégedett volt az eredménnyel a srác. Mondjuk többet tenni nem tudtam volna.Köszi a segítséget.
-
littlemole
őstag
Hát lefutott a GDB.
Nem sok mindent talált ami értékelhető lenne. Leginkább olyan win fájlokat amik most is rajta vannak.Kérdeztem a srácot milyen fájlokat keressek. Word, dokumentumok amiket keresni kellene. Ezeket a fileokat a my documents mappában tartotta.
Semmi más. Filmek nem, zene nem.
A GDB eredményében nem láttam semmi doc filet ezeken a helyeken.Akkor azt mondod hogy egy Raw recovery programot kell hogy futtassak.
Kérdeztem a defragot. Azt mondta gyakran csinálta, legutóbb talán 2 hete.A GDB eredményénél van három különböző szín. A zöld csak a show recommneded, a többi a show all nál jelenik meg.
Miért vannak ezek különböző színekkel?
zöld FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
sárga FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
piros FAT32 sector at 3926053 cluster size 8 (5.77GB) -
littlemole
őstag
válasz
littlemole #437 üzenetére
Új infó hogy a winyó két részre volt particionálva. A win installkor az elsőn lévő adatok lettek formatálva, és a második partición lévők megvannak. Viszont a fontosak az elsőn voltak. Hol máshol.
Beleolvastam a GDB manualjába. Ott laptophoz azt írja hogy fizikailag el kell távolítani a winyót.
Esetemben a winyó működik. Szükséges fizikailag eltávolítani, vagy elég ha felinstallálom a GDB et a laptopra. Onnan elindítom a programot, és amit sikerül visszanyernie, azt egy USB s merevlemezre átmásolni?Ha el kell távolítani a winyót, akkor működik az adatvisszanyerés akkor is ha USB külső házba rakom bele, és azt csatlakoztatom az én gépemhez?
-
littlemole
őstag
Kéne egy kis tanács.
Egy barátom laptopján a windows megnyikkant.
Javító CD be, remélve hogy a win csinál egy repairt. Ellenben amit csinált az az, hogy felrakta a wint , meg még plusszban le is formázta a winyót. De hogy ezt ki mondta neki nem tudom, mert recover volt a parancsban.Szóval az eredmény. Van egy Friss win rajta a maradék terület meg formázva. Nem volt ráinstallálva másolva semmi, felülírva nem lettek az adatok. Vissza tudom nyerni a GDB progival az adatokat? Vagy van valami más progi ami erre a helyzetre jó lenne.
Sohasem használtam még a GDB et (szerencsére), remélem nem túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest