- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haken
csendes tag
válasz
liksoft #1175 üzenetére
Szia!
Köszi ismét a segítséget!
Olvasgatva a fórumot, egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem miért nem ajánlott a RAW Recovery program, azaz gondolom azért nem ajánlottad. Vagy már annyira rossz lehet a drive, hogy nincs értelme? Szakemberhez nem valószínű, hogy el fogom vinni, mert annyit nem érnek a rajta lévő dolgok.Előre is köszönve válaszod:
Gabi
-
Haken
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne.
Egy laptopot már csak úgy tudtam újravarázsolni, hogy újratelepítettem a win xp-t és formáznom kellett. A teljes adatállomány oda, de a GetDataBack-kel próbálom visszahozni. Első kérdés: mi lehet akkor, ha én NTFS-es file rendszerre alkalmas programmal dolgozok és a vinyó eredetileg fat32-re lett formázva. (Ezt nem tartom valószínűnek, mert Xp oprendszer alá csak nem tesznek gyárilag fat32-t, vagy mégis?)
Mikor fut le a program (NTFS verzió) 35%-nál kiírja, hogy Error 23-as I/O hiba, később Error 27-es is lesz és irtózatosan belassul a keresés, majd kb 2-3 óra múlva lép kb 2%-ot és lefagy.
Találkozott már valaki ilyen problémával?Segítségeteket előre is köszönöm!
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest