Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
btl
csendes tag
Sziasztok! Látom pörög a fórum, így én is próbálkoznék egy kérdéssel.
Van egy sata-s vinyóm, xp-t használok. Azon c,d és e meghajtók. Tegnap éjjel Partition Magic 8-cal szerettem volna d+e-t egyesíteni, ám a végeffelé kiírt egy hibaüzenetet és a pm nem dolgozott tovább, gyakorlatilag lefagyott a program. Egy barátom javaslatára, lefuttattam rajta a Get data back-et. A 200 gigából 80-at talált. A fentebb olvasott vegyes megelégedésekhez képest én a középmezőnybe tartozom. Viszont esetemben azon a 2 partíción nemrég volt formázás, nem volt sűrű a file mozgás és a legkisebb file is 350 MB.
Mit tehetek még? Próbáljak ki másik programot? Vagy ez ennyi volt? A GDB-et esetleg másfajta üzemmódban lefuttatni? (én a default-ot használtam)Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest