Új hozzászólás Aktív témák
-
btl
csendes tag
Sziasztok! Látom pörög a fórum, így én is próbálkoznék egy kérdéssel.
Van egy sata-s vinyóm, xp-t használok. Azon c,d és e meghajtók. Tegnap éjjel Partition Magic 8-cal szerettem volna d+e-t egyesíteni, ám a végeffelé kiírt egy hibaüzenetet és a pm nem dolgozott tovább, gyakorlatilag lefagyott a program. Egy barátom javaslatára, lefuttattam rajta a Get data back-et. A 200 gigából 80-at talált. A fentebb olvasott vegyes megelégedésekhez képest én a középmezőnybe tartozom. Viszont esetemben azon a 2 partíción nemrég volt formázás, nem volt sűrű a file mozgás és a legkisebb file is 350 MB.
Mit tehetek még? Próbáljak ki másik programot? Vagy ez ennyi volt? A GDB-et esetleg másfajta üzemmódban lefuttatni? (én a default-ot használtam)Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest