- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
baszkikam
csendes tag
Ez egy Seagate baracuda 7200.7 160gb winyo két részre volt osztva 10gb és a maradék azon voltak a képek.Gondok voltak a winyoval vettem egy másikat átmentettem az adatokat a fenti programmal az újra.Az újon(80Gb) semmi probléma nem volt megnyitotta a képeket gond nélkül,de nem írtam ki még akartam hozzá gyűjteni párat(ez volt a gond).Kivettem az újat vissza raktam a régit(160Gb) kíváncsi voltam tényleg tönkre ment-e.Formáztam az egészet egybe formázásnál Pmagic 105-ös hibát írt ki,de 4-5.próbálkozásra sikerült de előtte lefuttattam egy Eraser programot.Vissza raktam az újat nem futott rajta az oprendszer,valami hibát írt ki 0*000002frxy 3-4 fajtát ha beindult akkor is kékhalál és leált. Formáztam gondoltam majd újra vissza hozom róla az adatokat mint régebben sikerült is méretre névre megegyezik,de nem tudom megnézni a képet sem a videot se a többit (a program Delete ként jelzi).Egy idő után megint írta a hibákat. Mielőtt újabb költségekbe vertem volna magam elvittem egy számtech boltba ott megoldották a problémát,valami driverrel,vagy kábel (tulajdonképpen nem mondák el teljesen mit is csináltak de azóta jó)+1500ft.
Azóta nem használom a winyókat mert van egy harmadik(60Gb).U.i.: Csak annyi még az új winyó (Samsung 80Gb) nem volt egyértelmű a jamperelés ezért 32Gb-re formáztam és így telepítettem az oprendszert de utána ,hogy vissza jött a szerelőtől megcsináltam ,hogy kétfelé osztottam (37-37Gb) jamperelést is megigazítottam.De azóta nem használtam csak böngészőt és ezt a programot telepítettem de a második patrícióra mert az elsőt vizsgáltam.
Lehet sok hülyeséget csináltam remélem még menthetőek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- eFootball
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest