- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
King Unique #1752 üzenetére
, neked is liksoft.
Vegul konzultaltam ismerossel is aki nagyobb kocka nalam is (cegvezeto egy SW fejleszto startupnal)
Oriasi makom lett, tavalyi thaifoldi kepeinek az adtatmentesehez (szintenzenesz fotos SD kartyaval, parja raformazott a kompaktban), neki. O a RecoverIT-et hasznalta, megvette, meg 1 honapig jo az 1 eves licensze, kolcsonadta, azzal 2200+ db ORF fajlt sikerult visszallitani (valamiert mindenbol dupla, de ezt mar meg tudom oldani)
Rohadt makom volt, kepeket atnezve legalabb 3 olyan csaladi esemeny nyers raw-jait vissza tudtam hozni, amiket meg nem dolgoztam fel.
udv
BPozitiv dolog az egeszben, ravilagitott, hogy rohadtul at kell gondolnom az archivalasi gyakorlatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged