Hirdetés
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fujifilm X
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevewonder
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Már nem nagyon tudom. Az biztos, hogy a 750-es vinyómról mentettem le a cuccokat.
Az első lépés az volt, hogy pmagic-el csináltam az 1t vinyóra egy 150-es és egy 750-es partíciót.
Második lépés 1hétre rá egy új win telepítése lett volna. Dvd berak. 150-es partíció kijelöl, de vmi nem tetszett neki, ezért reflexből töröltem mind a kettőt. A 150-es és a 750-est is. Újra megcsináltam a partíciókat és akkor jutott eszmbe, hogy a 750-esen voltak a cuccaim. Gép kikapcs. Ideg szétvet.
Harmadik lépésként gdb ntfs letölt. Elindít, de nem smakkolt. Kiírta, hogy töltsem le a fat-est. Fat verzió letölt; elindít. Látom, hogy fat16r-ra van formáza, amit lehetetlennek tartok, mert a pmagic nél tuti, hogy ntfs volt beállítva. Ettől függetlenül lefuttatam egy kb6órás keresést, de nem találta csak ezeket az efi meg boot mappákat 8Gb emlékeim szerint.
Ideg újra elönt; gdb kikapcs.
Most itt tartok. Win7 nem látja csak a partíciókat, de megnyitni már nem tudom, mert vmi hibát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest