- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi-84
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm hogy válaszoltál!
Szóval lehet hosszú lesz de leírom részletessen.
Van a gépembe két vinyó az egyik amin az xp volt a másik meg amire mentettem le filmeket meg zenéket de az sajna tele lett majd nem így a arra mentettem le tovább dolgokat amin az xp is volt de újra kellett rakni az xp-t és voltak képek és zenék amiket átmásoltam a majdnem teli vinyóra és teljessen letöröltem azt a vinyót amire újra felraktam az xp-t de a másik vinyót mikor bedugtam mellé néztem a képeket és a zenéket tartalmazo mappát de üres.És azt irja hogy hozzásférés megtagadva. És olvastam erről a getdataback nevű progiról, lementettem és feltelepítettem és elinditottam hogy keresse meg az elveszett fájlokat hála isten meg is vannak de csak a getdataback- nél tudom megnézni ha rá megyek hogy copy akkor nem engedi mert kéri hogy regizzem próbáltam másik verziójú progit leszedni egy régebbit és a 4.0 -at letörölni de ha felteszem a 3. valamelyiket a 4.0 -at rakja fel újra tehát nem tudom mit tegyek.Köszönöm előre is ha tudsz segíteni.
Remélem érthetöbb már a gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest