- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Köszönöm ennek a remek proginak, hogy sikerült mindent visszanyernem egy már haldokló WD-ről.
Még az elején ment a sima sajátgépes másolás is, de mikor már ötödször fagyott ki így másolás közben meguntam a dolgot.Valami miatt ez sem ment elsőre, mert írtó lassan kezdett el keresni, de 3.-ra aztán megindult és 2 óra alatt megtalált minden fájlt, és 1-2 kivételével mindent szépen, gyorsan át is másolt.
Néha win is elfelejtette, hogy bent a vinyó, néha írta, hogy nincs megformázza. Néa I/O-ra hivatkozva nem ment.
A WD-n kezdetben volt 7 badsector, majd egyre gyűltek, ahogy próbálkoztam átmásolni.
Végén már 55%-ra ment le a kondíciója, de ez már nem érdekel, minden adat jó helyen van.Ezen kívül próbáltam még 1-2 progit, de nem voltak sikeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest