Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
egyik nap leállítottam a gépet és mikor ujra indítottam eltünt a D, F ,és a, G ,meghajtóm.Megmaradt a C és az E .Na mondom király ,irány a fórum mindent átnéztünk futtatásban minden hol de csak nem látta a gép...aztán javasolták töltsem le a get data back ntfs nevű progit.az a gond hogy kunsztom sincs hogy kell használni...elkezdtem vele valamit csinálni erre hosszas keresésbe fogott és csodák csodája meglett az F meghajtó......
az lenne a kérdésem hogy kell ezzel a progival megkeresnem a D illetve a G meghajtómat?Légyszi segítsetek a fiam fotói vannak rajta...Elnézést de a számítógéphez keveset értek és alapos infóra lenne szükségem ...légyszi segítsetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB Már csak 1db.van
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest