Új hozzászólás Aktív témák
-
Pier25
csendes tag
Senki nem segit??
Van két 80Gb-os meghajtóm amiket usb-n csatlakoztatok a géphez!Ezek belső ATA meghajtók eredetileg,de külsö hordozhatóvá tettem!
Lényeg a lényeg!
Ezen a meghajtokra fontos dolgokat tettem mert ujra akrtam telepíteni a gépemet!Majd valami folytán letöröltem róla az adatokat.
Az egyik meghajtóval szerintem nem nagy gond van csak letöröltem a particiót és nem is particionáltam ujra meg nem is formáztam le.A gtb látja is az egész tartalmat.Kérdésem hogy nem lehet visszaállitani helyreállítani a particiót valahogy valamilyen programmal vagy csak ugy hogy a gtb-vel átmásolni?
A másik meghajtó kicsit gázosabb,mert azt nem csak letöröltem hanem ujraparticionáltam majd gyorsformáztam és elkezdtem rátelepiteni a winxp-t de féluton leállítottam.Megnéztem a gtb-vel de a 80Gb-ol csak 30-lát.Itt olvastam hogy amit már felülír azt már nem lehet visszahozni de ennyit felülírt volna hogy csak 80-ból 30-at lát?Vagy ezt a meghajtot formázzam le újra mert a winxp tet rá már dolgokat és a winxp azt látja.Vagy nem ez zavarhatja meg a gtb hogy a többit ezért nem látja?
Kérlek segítsetek mit lehetne esetleg még csinálni vagy hogy milyen programot probáljak meg még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest