Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Tegnap figyelmetlenségem miatt letöröltem és formáztam egy 1TB-s vinyót.Kb 400-500GB anyag(fotók,filmek,progik,zene stb....) volt rajta.A fotókat és a zenét lenne jó visszaszerezni.Nincs másik nagy vinyóm csak egy 80GB-s,amire ráférne a zene és a fotók.Win7 Pro 64bit-s a rendszerem.A GDB-kal van esélyem vagy felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ELITRO bankmentes és kamatmentes részletfizetés Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest